sub
Petak, 29. mart 2024.

novi logo ZP mali

Udruženje građanki Ženski prostor raspisuje konkurs za radno mesto KOORDINATORKA ADMINISTRACIJE I FINANSIJA 

Detaljan opis posla i uslovi konkursa:

 Ženski prostor, feministička organizacija civilnog društva, koja se bavi osnaživanjem žena iz marginalizovanih društvenih grupa, deluje na teritoriji Republike Srbije i čije je sedište u Nišu, objavljuje konkurs za angažovanje koordinatorke administracije i finansija

Rok za prijavu: 1. jul 2016.

Mesto: Niš

Kratak opis zadataka:

Kontrola i praćenje finansijskog stanja organizacije, poslovanje u platnom prometu, vođenje finansijske i administrativne dokumentacije, finansijsko izveštavanje, obavljanje korespodencije za organizaciju.

Očekivana znanja i kompetencije:

Obrazovanje: Poželjno visoko ili više obrazovanje u oblasti ekonomije, menadžmenta ili finansijskog poslovanja.

Očekivana znanja: vođenje korespodencije i administracije; razumevanje koncepta ljudskih prava i aktuelnog stanja ljudskih prava u Republici Srbiji, a naročito prava žena i prava manjina; odlična pisana i usmena komunikacija na engleskom jeziku; poznavanje rada na računaru; poželjno posedovanje vozačke dozvole.

Radno iskustvo: Prethodno iskustvo u administriranju projekata i vodjenju poslovanja, finansijskom praćenju projekata i izveštavanju. Prednost imaju kandidatkinje sa iskustvom u organizacijama koje se bave ženskim ljudskim pravima i rodnom ravnopravnošću, kao i ljudskim i pravima manjina.

Vodeće vrednosti i principi: Sposobnost rada u timu u multikulturalnom radnom okruženju vođenim feminističkim principima, poštovanje različitosti, ravnopravnosti, transparentnosti, kolegijalnosti i uzajamne pomoći i podrške; lična inicijativa, odgovornost komunikativnost, kreativnost, visoki lični standardi rada.

Uslovi zaposlenja (rezime): puno radno vreme, fiksna plata, ugovor o radu na određeno vreme (probni rad do 2 meseca) uz mogućnost produžetka ugovora, spremnost na putovanja i terenski rad, moguć prekovremeni rad. Detaljni uslovi zaposlenja navedeni u Ugovoru o radu.

Dokumentacija za prijavu:

  1. Curriculum Vitae u evropskom formatu sa navedenim važećim kontaktima za najmanje 2 reference.

  2. Motivaciono pismo koje sadrži koherentan tekst kojim se objašnjava povezanost radnog iskustva i pozicije za koje se konkuriše. Ne duže od jedne stranice teksta, pisane Ariel 11pt fontom.

  3. Gore navedena dokumenta poslati na adresu prijave(at)zenskiprostor.org ne kasnije od 1.jula 2016. Odabrane kandidatkinje će biti pozvane na razgovor u periodu od 5. do 15. jula. Sve kandidatkinje će dobiti pisano obaveštenje o odlukama.

 

Posetite nas na ...

facebook-logo-square-mali  twitter-logo-square-mali

mapa baner

ziro racun2